Inloggen

Om gebruik te maken van de acties en voordelen van MijnMitsubishi moet u inloggen, of zich registreren als u nog geen account hebt.


Wachtwoord vergeten
Nog geen account? Registreer u hier

Disclaimer

De informatie op onze website(s) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, veranderingen in modellen, technische specificaties, visuele presentaties of elke andere informatie op onze website(s) zijn altijd voorbehouden. Aan de inhoud van de website(s) van Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V. kunnen geen rechten worden ontleend.

Acties & actiemodellen

De acties en actiemodellen getoond de actiemodellenpagina’s lopen tot en met 30 juni 2012. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site zijn echter altijd onder voorbehoud. Aan de inhoud van de Mitsubishi website(s) kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle visuele weergaven van producten, teksten software en ander materiaal op de website zijn eigendom van Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.. Ze mogen niet worden gereproduceerd of anderszins worden opgeslagen, anders dan nodig is om de pagina online te bekijken. Het zonder toestemming van Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.  kopiëren, verspreiden of verzenden van materiaal van deze website is verboden.

Persoonlijke gegevens

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V. haalt geen persoonlijke gegevens op, tenzij deze op vrijwillige basis worden verschaft. Echter, door het invullen van een aanvraagformulier of het zenden van een e-mail, geeft de bezoeker Mitsubishi automatisch toestemming om deze persoonlijke gegevens op te slaan en aan te wenden voor marketingdoeleinden.

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V.
Bovenkerkerweg 6-8
1185 XE  AMSTELVEEN
Postbus 22934
1100 DK Amsterdam Zuidoost

Bank of Tokyo-Mitsubishi nr. 63.56.14.359 | KvK nr. 34.099.499 | BTW nr. NL 80.55.89.144.B01